I går fick jag körkort

Morsning, morsning denna fina dag och nu riktigt hoppar jag av glädje för äntligen har jag fått körkort. Jag har fått skjuts till och från jobbet av min man som varje dag har fått köra ett par mil extra bara för min skull. Han har tjatat på mig länge och väl om det här med att jag borde ta körkort, men jag hade dåligt självförtroende och trodde aldrig att jag skulle lyckas, så på grund av det skrev jag aldrig in mig på någon trafikskola här i Uppsala där jag bor. 

Jag slutade röka förra nyårsafton och helt plötsligt fick jag pengar över, pengar som jag samlade på hög och jag funderade på vad jag skulle göra med alla pengar när jag bestämde att det var nu eller aldrig! I maj skrev jag in mig på Sivia Trafikskola i Uppsala och nu fem månader senare så har jag fått körkortet. Det är andra dagen som jag har körkort och idag lite senare ska jag och gubben min åka iväg och titta på en bil åt mig. För har jag nu äntligen fått körkort ska jag självklart ha en liten bil också, jag har redan hittat en liten Toyota Aygo som jag vill köpa, så det är den vi ska ut och provköra senare. Jag hade aldrig klarat att ta körkort om det inte vore för att personalen hos Sivia Trafikskola trodde stenhårt på mig. Det var duktiga lärare som på ett pedagogiskt vis lärde mig allt jag behövde veta, och jag kan verkligen säga till er som funderar på att ta körkort att om ni bor i Uppsala och söker en trafikskola så borde ni göra som jag och låta Sivia Trafikskola få hjälpa er.