Nytt tak på garaget

Ingen av er kan väl ha missat att jag har ett stort intresse för bilar, och i mitt garage har jag ett par riktigt vackra veteranbilar och så min vanliga bil som jag kör med dagligdags. Nu bar det sig inte bättre än att det började läcka vatten från garagetaket och det här behövdes tas tag i direkt när jag upptäckte det. Jag ska skriva ett inlägg nu om företaget som la ett nytt tak, ett byggföretag i Solna som heter Eddie Tak & Allservice AB och läs mer om dem här

Det här är ett byggföretag i Solna som jag visste även har kompetens inom tak på grund av att min brorsa och hans fru hade vänt sig till dem för några månader sedan för att få hjälp med ett papptak till deras uthus. Jag och brorsan pratar med varandra nästan varje dag och pratar om vad som händer och sker i stort som smått, och när jag upptäckte vattenläckan när det regnade mindes jag ju givetvis att min brorsa och hans fru fått hjälp. Däremot hade jag glömt namnet på företaget så jag plingade en signal till min käre bror och så berättade han det. Nästa samtal gick till Eddie Tak & Allservice AB och då det regnade ihärdigt och ingen ljusning var i sikte undrade jag hur snabbt jag kunde få hjälp. Redan dagen efter var de på plats och började med taket, så det var snabba ryck vilket jag uppskattade. Resultatet efter att jag har fått ett nytt tak är bra och jag behöver inte oroa mig för att bilarna ska ta skada. Eddie Tak & Allservice AB är ett byggföretag i Solna med kompetens inom tak men även inom städning. Flera av er kan säkert ha glädje av att vända er till dem.