Aldrins Bilservice

Nej men tjenare mors så här mitt i varma sommaren! Jag har semester från jobbet men bloggen tar jag aldrig semester ifrån. Jag älskar alla mina kära läsare hela lååånga vägen till månen fram och tebax och idag ska jag därför skriva minst tio olika inlägg om allt möjligt jag tror ni kommer kunna ha nytta av att läsa. Som det här med bilservice i Kristinehamn. Jag tänkte att det är bra för alla som har en bil att känna till att det finns ett företag som heter Aldrins Bilservice, (det var ju till och med en man vid namn Aldrin som reste till månen 1969)! 

 

Till Aldrins Bilservice lämnar jag alltid den lilla kärran, nu senast det begav sig så var det däcken som behövde balanseras. Det var nämligen så här att jag och frugan hade varit på Gekås i Ullared och storhandlat. Hela bilen blev väldigt tung av alla fullproppade påsar med kläder och mat och leksaker och allt annat mellan himmel och jord, så det slutade med att det blev någon obalans i däcken, men det var lätt åtgärdat och tog inte många minuter för Aldrins Bilservice att fixa till. Det är många gånger jag fått hjälp av denna bilverkstad med oljebyten, lampbyten och reparationer. Jag vill ge er tips på det här företaget för jag veta att det är många som undrat var de kan lämnas sin bil för prisvärd och samtidigt väl utförd bilservice i Kristinehamn. Aldrins Bilservice grundades år 1984 av Kurt Aldrin och har därmed över 30 års erfarenhet av branschen som enskild verkstad. Kurt hade också redan innan öppnandet av Aldrins Bilservice många års erfarenhet av bilservice i Kristinehamn. Detta är ett rekorderligt och mycket bra företag för alla som behöver hjälp med bilservice i Kristinehamn av det ena eller andra slaget.